TARLA BİTKİLERİNDEN TAHILLAR VE YEMEKLİK TANE BAKLAGİLLER GENEL OLARAK ÖZELLİKLERİ İLE TANITILIP, EKOLOJİK FAKTÖRLERDEN SUYA GÖRE UYGULANAN YETİŞTİRİCİLİK TEKNİKLER İLE YETİŞTİRİCİLİKTE KULLANILAN GİRDİLER TANITILMIŞ, İLGİLİ TARLA BİTKİLERİNİ OLUŞTURAN GRUPLAR (SERİN VE SICAK İKLİM TAHILLARI İLE YEMEKLİK TANE BAKLAGİLLER) KARŞILAŞTIRMALI OLARAK TARIMSAL ÖZELLİKLERİ İLE AÇIKLANMIŞ; TÜM BU DERS SÜRECİ ÇOK SAYIDAKİ YAKIN ÇEVRELERDEN DE DERLENEN GÖRSEL POWER POINT SUNULARIYLA DESTEKLENMİŞTİR.