Skip to main content
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Username
Password
Log in
Home
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Search courses
Submit
Topic outline
General
Prof. Dr. Özlem KÜPLÜLÜ
URL
Ders İzlencesi
File
Calisma takvimi
File
Prof. Dr. Ufuk Tansel ŞİRELİ
URL
Ders İzlencesi
File
Calisma takvimi
File
Topic 1
Konu 1 - Su kimyası
File
Topic 2
Konu 2 - Proteinler 1
File
Topic 3
Konu 3 - Proteinler 2
File
Topic 4
Konu 4 - Lipidler 1
File
Topic 5
Konu 5 - Lipidler 2
File
Topic 6
Konu 6 - Emülsiyon
File
Topic 7
Konu 7 - Karbonhidratlar.ppt
File
Topic 8
Konu 8 - Gıda Güvenliğine İlişkin Tanımlar
File
Gıda Güvenliği Ders Notları (Son 6 Haftanın Tüm Ders Notları)
File
Topic 9
Konu 9 - Gıdaların Mikrobiyel Ekolojisi
File
Topic 10
Konu 10 - Gıdalardan Kaynaklanan Sağlık Riskleri
File
Topic 11
Konu 11 - Bakteriyel Gıda İnfeksiyon ve İntoksikasyonları (Salmonella, Shigella, Staphilococcus, Listeria)
File
Topic 12
Konu 12 - Bakteriyel Gıda İnfeksiyon ve İntoksikasyonları (Clostridium, Bacillus, Campylobacter, E.coli)
File
Topic 13
Konu 13 - Prionel Hastalıklar ve Mikotoksinler
File
Topic 14
Konu 14 - Viral ve Paraziter Gıda İnfeksiyon ve İntoksikasyonları
File
Back