Skip to main content
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Username
Password
Log in
Home
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Search courses
Submit
Topic outline
General
PROF.DR. KAMURAN AYHAN
URL
Ders İzlencesi
File
Haber forumu
Topic 1
Tarihçe
File
Topic 2
Gıdalarda bulunan mikroorganizmaların önemi ve bulaşma kaynakları
File
Topic 3
Gıdalarda bulunan Bakteriler
File
Topic 4
Gıdalarda bulunan Bakteriler
File
Topic 5
Gıdalarda bulunan Küfler
File
Topic 6
Gıdalarda bulunan Küfler
File
Topic 7
Gıdalarda bulunan Mayalar
File
Topic 8
İndikatör mikroorganizmalar
File
Topic 9
Gıdalarda bulunan Virüsler ve parazitler
File
Topic 10
Mikrobiyel sayının önemi, mikroorganizmaların neden olduğu kimyasal reaksiyonlar, gıdalarda bozulmayı etkileyen iç ve dış faktörler (pH, Su aktivitesi)
File
Topic 11
Gıdalarda bozulmayı etkileyen iç ve dış faktörler (Oksidasyon- Redüksiyon (O/R) Potansiyeli, Besin maddeleri, Antimikrobik bileşikler, Biyolojik yapılar, Depolama koşulları)
File
Topic 12
Gıdalarda görülen mikrobiyolojik bozulmalar. (et ve et ürünleri)
File
Topic 13
Gıdalarda görülen mikrobiyolojik bozulmalar. (meyve ve sebzeler, hububatlar ve unlu mamuller)
File
Topic 14
Gıdalarda görülen mikrobiyolojik bozulmalar(Şekerlemeler,fermente ürünler)
File
Back