ZSÜ201/ZSÜ202/ZSÜ301/ZSÜ302 Su Ürünleri

1.Hafta

Türkiye’de su ürünleri yetiştiriciliği

Su ürünlerinin insan sağlığı açısından önemi

 

2.Hafta

Balık yetiştiriciliğinde yer seçimi ve su kalitesi

 

3.Hafta

Su canlılarında üreme

 

4.Hafta

Kontrollü koşullarda balık üretimi

 

5.Hafta

Kuluçka tekniği

 

6.Hafta

Larva yetiştirme

 

7.Hafta

Yavru yetiştirme

 

8.hafta

Sofralık ürün yetiştirme

Ağ kafeslerde balık yetiştiriciliği

 

9.Hafta

Balık yetiştiriciliğinde kullanılan yemler ve yemleme ilkeleri

10.Hafta

Balık taşıma

 

11.Hafta

Balık yetiştiriciliğinde ıslah uygulamaları

 

12.Hafta

Su ürünleri sağlığı ve balık hastalıkları

 

13.Hafta

Yetiştiriciliği yapılan türlerin üretimine ait temel biyolojik ve teknik bilgiler

Canlı yem üretimi

 

14.Hafta

Su ürünleri avcılığı

 


Eğitimci: Ercüment GENÇ