ZSÜ201/ZSÜ202/ZSÜ301/ZSÜ302 Su Ürünleri
1.Hafta |
Türkiye’de su ürünleri yetiştiriciliği |
Su ürünlerinin insan sağlığı açısından önemi |
|
|
|
2.Hafta |
Balık yetiştiriciliğinde yer seçimi ve su kalitesi |
|
|
3.Hafta |
Su canlılarında üreme |
|
|
4.Hafta |
Kontrollü koşullarda balık üretimi |
|
|
5.Hafta |
Kuluçka tekniği |
|
|
6.Hafta |
Larva yetiştirme |
|
|
7.Hafta |
Yavru yetiştirme |
|
|
8.hafta |
Sofralık ürün yetiştirme |
Ağ kafeslerde balık yetiştiriciliği |
|
|
|
9.Hafta |
Balık yetiştiriciliğinde kullanılan yemler ve yemleme ilkeleri |
10.Hafta |
Balık taşıma |
|
|
11.Hafta |
Balık yetiştiriciliğinde ıslah uygulamaları |
|
|
12.Hafta |
Su ürünleri sağlığı ve balık hastalıkları |
|
|
13.Hafta |
Yetiştiriciliği yapılan türlerin üretimine ait temel biyolojik ve teknik bilgiler |
Canlı yem üretimi |
|
|
|
14.Hafta |
Su ürünleri avcılığı |
|
Eğitimci: Ercüment GENÇ