Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Konu özeti
Genel
DOÇ. DR. H. ELİF KORMALI ERTÜRÜN
URL
ÇALIŞMA PLANI
Kaynak
Ders İzlencesi
Kaynak
Konu 1
1. Week. WATER
Kaynak
Konu 2
2.Week - WATER ACTIVITY
Kaynak
Konu 3
3. Week.THE USE OF FOOD ADDITIVES
Kaynak
Konu 4
4. Week.-SAFETY OF FOOD ADDITIVES AND E CODES
Kaynak
Konu 5
5. Week. PRESERVATIVE FOOD ADDITIVES
Kaynak
Konu 6
6. Week. METHODS OF FOOD PRESERVATION
Kaynak
Konu 7
7. Week. COLOURANT FOOD ADDITIVES
Kaynak
Konu 8
8.Week. FLAVOURANTS
Kaynak
Konu 9
9.Week. SWEETENERS
Kaynak
Konu 10
10.Week. ANTIOXIDANTS
Kaynak
Konu 11
11.Week. EMULSIFIERS
Kaynak
Konu 12
12.Week. STABILISERS, GUMS, THICKENERS AND GELLING AGENTS AS FOOD ADDITIVES
Kaynak
Konu 13
13.Week. ANTICAKING, ANTIFOAMING AND GLAZING AGENTS
Kaynak
Konu 14
14.Week. FOOD ACIDS AND ACIDITY REGULATORS AND HUMECTANTS
Kaynak
Geri