Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Konu özeti
Genel
Dr. Öğr. Üyesi H. Ceren Akal Demirdöğen
URL
Ders İzlencesi ZST202
Kaynak
Konu 1
1.Hafta SÜT ÜRETİMİ
Kaynak
Konu 2
2.hafta SÜTÜN NİTELİKLERİ
Kaynak
Konu 3
3.hafta SÜTÜN NİTELİKLERİ (devam)
Kaynak
Konu 4
4.hafta İÇME SÜTÜ TEKNOLOJİSİ
Kaynak
Konu 5
5.hafta İÇME SÜTÜ TEKNOLOJİSİ (devam)
Kaynak
Konu 6
6.hafta İÇME SÜTÜ TEKNOLOJİSİ (devam-2)
Kaynak
Konu 7
7.hafta FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
Kaynak
Konu 8
8.hafta FERMENTE SÜT ÜRÜNLERi TEKNOLOJİSİ (devam)
Kaynak
Konu 9
9.hafta PEYNİR TEKNOLOJİSİ
Kaynak
Konu 10
10.hafta PEYNİR TEKNOLOJİSİ (devam)
Kaynak
Konu 11
11.hafta TEREYAĞI TEKNOLOJİSİ
Kaynak
Konu 12
12.hafta TEREYAĞI TEKNOLOJİSİ (devam)
Kaynak
Konu 13
13.hafta KOYULAŞTIRILMIŞ ve KURUTULMUŞ SÜT ÜRÜNLERi TEKNOLOJİSİ
Kaynak
Konu 14
14.hafta DONDURMA TEKNOLOJİSİ
Kaynak
Geri