Ana içeriğe geç
Sosyal Ağlar
@nkadem
Türkçe (tr)
English (en)
Türkçe (tr)
Şu anda konuk erişimini kullanıyorsunuz (
Giriş yap
)
Ana Sayfa
/
►
Dersler
/
►
BEYPAZARI MESLEK YÜKSEKOKULU
/
►
SEYAHAT, TURİZM VE EĞLENCE HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
/
►
BTO208-BTS219 İkram ve Servis Teknikleri
Konu özeti
Genel
Genel
EMİR HİLMİ ÜNER
Kaynak
izlence BTO208-BTS219 ikram ve servis teknikleri
Kaynak
konu 1
konu 1
ders1
Kaynak
konu 2
konu 2
ders2
Kaynak
konu 3
konu 3
ders3
Kaynak
konu 4
konu 4
ders4pptx
Kaynak
konu 5
konu 5
ders5pptx
Kaynak
konu 6
konu 6
ders6pptx
Kaynak
konu 7
konu 7
Dersi 7Sorular
Kaynak
konu 8
konu 8
Dersi8Sorular
Kaynak
konu 9
konu 9
ders9.servis türleri
Kaynak
konu 10
konu 10
ders10.servis türleri
Kaynak
konu 11
konu 11
ders11.servis türleri
Kaynak
konu 12
konu 12
ders12
Kaynak
konu 13
konu 13
ders13
Kaynak
konu 14
konu 14
Ders14Sorular
Kaynak