Skip to main content
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Username
Password
Log in
Home
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Search courses
Submit
Topic outline
General
PROF.DR. FATMA SEDA ORMANCI
URL
Ders İzlencesi
File
Calisma takvimi
File
Prof. Dr. Muammer GÖNCÜOĞLU
URL
Ders İzlencesi
File
Calisma takvimi
File
Topic 1
Konu 1 - Sütün tanımı
File
Topic 2
Konu 2 - Sütün bileşimi
File
Topic 3
Konu 3 - Sütün Miktar ve Bileşimine Etki Eden Faktörler
File
Topic 4
Konu 4 - Sütün genel özellikleri
File
Topic 5
Konu 5 - Anormal sütler
File
Topic 6
Konu 6 - İçme Sütü Teknolojisi
File
Topic 7
Konu 7 - Peynir Teknolojisi 1
File
Topic 8
Konu 8 - Peynir Teknolojisi 2
File
Topic 9
Konu 9 - YoğurtTeknolojisi
File
Topic 10
Konu 10 - TereyağıTeknolojisi
File
Topic 11
Konu 11 - Süt ve Süt Ürünlerinden Kaynaklanan Mikrobiyolojik Tehlikeler
File
Topic 12
Konu 12 - Süt ve Süt Ürünlerinden Kaynaklanan Kimyasal Tehlikeler
File
Topic 13
Konu 13 - Süt İşletmelerinde HACCP
File
Topic 14
Konu 14 - Süt İşletmelerinde Atıklarının Değerlendirilmesi ve Süt Endüstrisinde Arıtma
File
Back