Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Konu özeti
Genel
DOÇ.DR. ASLI UÇAR
URL
duyusal analiz ders izlencesi
Kaynak
Gıda Kalitesi ve duyusal kalite karakteristikleri
1. ders Gıda Kalitesi ve duyusal kalite karakteristikleri
Kaynak
Duyusal değerlendirme
2.ders Duyusal değerlendirme
Kaynak
Duyusal değerlendirme 2
3.ders Duyusal değerlendirme 2
Kaynak
Duyusal Değerlendirme Laboratuvarı, Ürün ve Panel Kontrolleri
4. ders Duyusal Değerlendirme Laboratuvarı, Ürün ve Panel Kontrolleri
Kaynak
Duyusal analiz laboratuvarı yerleşim düzeni ve etkileyen faktörler
5. ders Duyusal analiz laboratuvarı yerleşim düzeni ve etkileyen faktörler
Kaynak
Örnek hazırlama
6. ders Örnek hazırlama
Kaynak
Duyusal değerlendirmede panelist seçimi ve panel büyüklüğünü etkileyen faktörler
7. ders Duyusal değerlendirmede panelist seçimi ve panel büyüklüğünü etkileyen faktörler
Kaynak
Duyusal değerlendirmede panelist seçimi ve panel büyüklüğünü etkileyen faktörler 2
8. ders Duyusal değerlendirmede panelist seçimi ve panel büyüklüğünü etkileyen faktörler 2
Kaynak
Duyusal analiz testleri ve laboratuar uygulamaları
9. ders Duyusal analiz testleri ve laboratuar uygulamaları
Kaynak
Duyusal analiz testleri ve laboratuar uygulamaları 2
10.ders Duyusal analiz testleri ve laboratuar uygulamaları 2
Kaynak
Duyusal analiz testleri ve laboratuar uygulamaları 3
11. ders Duyusal analiz testleri ve laboratuar uygulamaları 3
Kaynak
Duyusal değerlendirmede kullanılan skalalar
12. ders Duyusal değerlendirmede kullanılan skalalar
Kaynak
Lezzet Profili Analizi
13. ders Lezzet Profili Analizi
Kaynak
Tat, koku ve tüm lezzeti açıklayan karakter özelliklerinin belirlenmesi ve tanımlanması
14. ders Tat, koku ve tüm lezzeti açıklayan karakter özelliklerinin belirlenmesi ve tanımlanması
Kaynak
Geri