Skip to main content
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Username
Password
Log in
Home
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Search courses
Submit
Weekly outline
General
PROF.DR. NURAY KOLSARICI
URL
Ders İzlencesi
File
20 February - 26 February
Dünyada ve Türkiyede su ürünleri sektörü
File
27 February - 5 March
balıkların biyolojik özellikleri
File
6 March - 12 March
hangi balık ne zaman nasıl tüketilmelidir
File
13 March - 19 March
Su ürünlerinde kimyasal bileşim
File
20 March - 26 March
Avlanma sonrası balıktaki değişimler
File
27 March - 2 April
Su Ürünlerinin Soğutulması
File
3 April - 9 April
Soğutulmuş balıkta kalite değişimleri ve raf ömrü
File
10 April - 16 April
Dondurarak muhafaza
File
17 April - 23 April
Kutu konserve su ürünleri teknolojisi
File
24 April - 30 April
Su Ürünlerinin Dumanlanması
File
1 May - 7 May
Tuz Kürü Balık Teknolojisi
File
8 May - 14 May
Su Ürünlerinin Kurutma Teknolojisi
File
15 May - 21 May
Su Ürünlerinde Marinasyon
File
22 May - 28 May
Back