Skip to main content
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Username
Password
Log in
Home
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Search courses
Submit
Weekly outline
General
Prof. Dr. Funda Pınar ÇAKIROĞLU
URL
Ders izlence Formu
File
1.Yiyecek ve İçecek Servisi
1.Yiyecek ve İçecek Servisi
File
2.YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ PERSONELİ
2.YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ PERSONELİ
File
3.YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ PERSONELİ (II)
3.YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ PERSONELİ (II)
File
4.YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ PERSONELİ (III)
4.YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ PERSONELİ (III)
File
5.YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ PERSONELİ (IV)
5.YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ PERSONELİ (IV)
File
6.SERVİS PERSONELİNDE BULUNMASI GEREKEN NİTELİKLER
6.SERVİS PERSONELİNDE BULUNMASI GEREKEN NİTELİKLER
File
7.SERVİS YAPARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
7.SERVİS YAPARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
File
8.SERVİSTE KULLANILAN MALZEMELER
8.SERVİSTE KULLANILAN MALZEMELER
File
9.MASALARIN SERVİSE HAZIRLANMASI
9.MASALARIN SERVİSE HAZIRLANMASI
File
10.KURVER
10.KURVER
File
11.SERVİS yöntemleri1
11.SERVİS yöntemleri1
File
12.SERVİS yöntemleri 2
12.SERVİS yöntemleri 2
File
13.ZİYAFET VE PROTOKOL SERVİSİ
13.ZİYAFET VE PROTOKOL SERVİSİ
File
14.SERVİS PERSONELİNİN HİJYEN KURALLARI ve iş güvenliği
14.SERVİS PERSONELİNİN HİJYEN KURALLARI ve iş güvenliği
File
Back