Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Haftalık özet
Genel
Prof. Dr. Funda Pınar ÇAKIROĞLU
URL
Ders izlence Formu
Kaynak
1.Yiyecek ve İçecek Servisi
1.Yiyecek ve İçecek Servisi
Kaynak
2.YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ PERSONELİ
2.YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ PERSONELİ
Kaynak
3.YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ PERSONELİ (II)
3.YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ PERSONELİ (II)
Kaynak
4.YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ PERSONELİ (III)
4.YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ PERSONELİ (III)
Kaynak
5.YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ PERSONELİ (IV)
5.YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ PERSONELİ (IV)
Kaynak
6.SERVİS PERSONELİNDE BULUNMASI GEREKEN NİTELİKLER
6.SERVİS PERSONELİNDE BULUNMASI GEREKEN NİTELİKLER
Kaynak
7.SERVİS YAPARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
7.SERVİS YAPARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
Kaynak
8.SERVİSTE KULLANILAN MALZEMELER
8.SERVİSTE KULLANILAN MALZEMELER
Kaynak
9.MASALARIN SERVİSE HAZIRLANMASI
9.MASALARIN SERVİSE HAZIRLANMASI
Kaynak
10.KURVER
10.KURVER
Kaynak
11.SERVİS yöntemleri1
11.SERVİS yöntemleri1
Kaynak
12.SERVİS yöntemleri 2
12.SERVİS yöntemleri 2
Kaynak
13.ZİYAFET VE PROTOKOL SERVİSİ
13.ZİYAFET VE PROTOKOL SERVİSİ
Kaynak
14.SERVİS PERSONELİNİN HİJYEN KURALLARI ve iş güvenliği
14.SERVİS PERSONELİNİN HİJYEN KURALLARI ve iş güvenliği
Kaynak
Geri