Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Konu özeti
Genel
PROF.DR. FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU
URL
ders izlencesiBES306 Toplu Beslenme Sistemleri 2
Kaynak
ders onayı tbs2
Kaynak
Konu 1
1.DEPOLAMA
Kaynak
Konu 2
2. üretim
Kaynak
Konu 3
3.YEMEK KALİTESİNE ETKİ EDEN ETMENLER
Kaynak
Konu 4
4. YİYECEK ÜRETİM SİSTEMLERİ
Kaynak
Konu 5
5.pişrme ile oluşan değişiklikler
Kaynak
Konu 6
6.SERVİS - 1
Kaynak
Konu 7
7.SERVİS - 2
Kaynak
Konu 8
8.TBSde ARTIK VE KAYIPLAR
Kaynak
Konu 9
9.TBS’DE HİJYEN1
Kaynak
Konu 10
10.TBS’DE HİJYEN2
Kaynak
Konu 11
11.HACCP
Kaynak
Konu 12
12.ISO22000
Kaynak
Konu 13
13.iş kazaları
Kaynak
Konu 14
14. TBS 1 VE TBS 2 DEĞERLENDİRME
Kaynak
Geri