Skip to main content
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Username
Password
Log in
Home
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Search courses
Submit
Topic outline
General
PROF.DR. FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU
URL
ders izlencesiBES306 Toplu Beslenme Sistemleri 2
File
ders onayı tbs2
File
Topic 1
1.DEPOLAMA
File
Topic 2
2. üretim
File
Topic 3
3.YEMEK KALİTESİNE ETKİ EDEN ETMENLER
File
Topic 4
4. YİYECEK ÜRETİM SİSTEMLERİ
File
Topic 5
5.pişrme ile oluşan değişiklikler
File
Topic 6
6.SERVİS - 1
File
Topic 7
7.SERVİS - 2
File
Topic 8
8.TBSde ARTIK VE KAYIPLAR
File
Topic 9
9.TBS’DE HİJYEN1
File
Topic 10
10.TBS’DE HİJYEN2
File
Topic 11
11.HACCP
File
Topic 12
12.ISO22000
File
Topic 13
13.iş kazaları
File
Topic 14
14. TBS 1 VE TBS 2 DEĞERLENDİRME
File
Back