Skip to main content
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Username
Password
Log in
Home
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Search courses
Submit
Topic outline
General
Öğr. Gör. Dilara ŞEN CV
URL
Ders İzlencesi
File
GİRİŞ
1.Hafta Giriş
File
Topic 2
2.Hafta Bitki Biyoteknolojisi
File
Topic 3
3.Hafta Polimeraz Zincir Reaksiyonu (PCR) Optimizasyonu
File
Topic 4
4.Hafta Gıda Sanayinde Enzimlerin Önemi
File
Topic 5
5.Hafta Gıda Endüstrisinde Mikroorganizmaların Kullanılma Alanları ve Mikrobiyal Gıda Üretimi
File
Topic 6
6.Hafta Geleneksel Fermente Gıdalarda Bulunan Laktik Asit Bakterileri
File
Topic 7
7.Hafta Gıda Endüstrisi ve Nanoteknoloji
File
Topic 8
8.Hafta Ekmek Mayası Üretimi
File
Topic 9
9.Hafta Biyosensörler ve Gıdalarda Kullanımı
File
Topic 10
10.Hafta Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar
File
Topic 11
11.Hafta THP
File
Topic 12
12.Hafta Aroma Biyoteknolojisi
File
Back