Skip to main content
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Username
Password
Log in
Home
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Search courses
Submit
Topic outline
General
Öğr. Gör. Dilara ŞEN CV
URL
Ders İzlencesi
File
Topic 1
1. ETİN ELDESİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ
File
Topic 2
2. ET BİLİMİNE GİRİŞ
File
Topic 3
3. ETİN HİSTOLOJİK ÖZELLİKLERİ
File
Topic 4
4. ETİN FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ
File
Topic 5
5. ETİN FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ 2
File
Topic 6
6. KESİMDEN SONRA ETTE MEYDANA GELEN DEĞİŞİKLİKLER
File
Topic 7
7. ETİN MUHAFAZASI VE İŞLENMESİ
File
Topic 8
8. ETİN MUHAFAZASI VE İŞLENMESİ
File
Topic 9
9. ET ENDÜSTRİSİNDE KULLANILAN KATKILAR
File
Topic 10
10. KAVURMA ÜRETİMİ
File
Topic 11
11. SALAM SOSİS ÜRETİMİ
File
Topic 12
12. SUCUK ÜRETİMİ
File
Back