Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Konu özeti
Genel
DOÇ. DR. MELİKE KAPLAN
URL
DERS İZLENCESİ Beslenme ve Mutfak Kültürü
Kaynak
Konu 1
Yemeğin Bilimsel Bilgi Olarak Algılanması
Kaynak
Konu 2
Modern besin sisteminin ortaya çıkışı
Kaynak
Konu 3
Mutfak Üçgeni Modeli
Kaynak
Konu 4
Yemek ve Kimlik İlişkisi
Kaynak
Konu 5
Sanayii Devrimi Sonrası Gelişmeler
Kaynak
Konu 6
Şehir Merkezleri ve Yemek
Kaynak
Konu 7
İnanç Sistemleri ve Yemek
Kaynak
Osmanlı Mutfağı
Kaynak
Konu 8
Osmanlı Mutfağı
Kaynak
Konu 9
Osmanlı Ortadoğu Mutfağı
Kaynak
Konu 10
Fransız Mutfak Kültürü
Kaynak
Konu 11
beslenme kaynakça
Konu 12
Konu 13
Konu 14
Geri