Skip to main content
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Username
Password
Log in
Home
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Search courses
Submit
Gıda Patojenlerinin Analizi (Standart Yöntemler)
Gıda Patojenlerinin Analizi (Standart Yöntemler)
Click
GDM310 02.pdf
link to view the file.
◄ Gıda Kaynaklı Mikrobiyolojik Hastalıklar
Jump to...
Jump to...
PROF.DR. ABDULKADİR HALKMAN
Gıda Kaynaklı Mikrobiyolojik Hastalıklar
Gıda Patojenlerinin Analizi (Yeni Yöntemler)
Salmonella
E. coli O157:H7 ve diğer EHEC serotipleri
Listeria monocytogenes
Staphylococcus aureus
Clostridium botulinum
Clostridium perfringens
Campylobacter jejuni, Vibrio parahaemolyticus
Shigella spp., B. cereus, Cronobacter sakazakii
Yersinia enterocolitica, Enterokoklar
Mikotoksinler
Patojen indirgeme yöntemleri
Gıda Patojenlerinin Analizi (Yeni Yöntemler) ►
Back