Skip to main content
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Username
Password
Log in
Home
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Search courses
Submit
Ders İzlencesi
Click
GM406__Ders_İzlencesi.docx
link to view the file.
◄ CV_PROF.DR. KEZBAN CANDOĞAN
Jump to...
Jump to...
CV_PROF.DR. AYLA SOYER
CV_PROF.DR. KEZBAN CANDOĞAN
GİRİŞ, KAS DOKU
KASTA KASILMA VE GEVŞEME MEKANİZMASI
KASIN ETE DÖNÜŞÜMÜ
ET KALİTESİNİN ETKİLEYEN DEĞİŞMELER
TAZE ET KALİTESİ
KARKAS PARÇALAMA
DÜŞÜK SICAKLIK UYGULAMALARI-AMBALAJLAMA
ET ÜRETİMDE KULLANILAN MATERYALLER VE KATKI MADDELERİ
TÜTSÜLEME
FERMENTE ET ÜRÜNLERİ
EMÜLSİFİYE ET ÜRÜNLERİ
TUMBLING, MASSAGING VE PASTIRMA ÜRETİMİ
GİRİŞ, KAS DOKU ►
Back