Ana içeriğe git
Bu web sitesinde gezinmeye devam ederseniz, politikalarımızı kabul etmiş olursunuz:
Web sitemizde zorunlu çerezler ve kullanıcı deneyimini iyileştiren çerezler kullanılmaktadır
Devam et
x
Tümünü genişlet
Tümünü daralt
Şu hesabınızla oturum açın:
KDS ile Oturum Açın
Ana sayfa
Takvim
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Daha fazla
Dersleri ara
Kurs dizinini aç
GDM315 Gıdaların Fiziksel Özellikleri
Genel
PROF.DR. KEZBAN CANDOĞAN
PROF.DR. KEZBAN CANDOĞAN
PROF.DR. KEZBAN CANDOĞAN
Tamamlama Gereklilikleri
Kaynağı açmak için
PROF.DR. KEZBAN CANDOĞAN
üzerine tıklayın.
« Önceki
Geri dön; Kurs
Sonraki »