Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Araş. Gör. Dr. Bahar ONARAN
Adresi açmak için
http://cv.ankara.edu.tr/bonaran@ankara.edu.tr°er=1
bağlantısını tıklayın.
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Ders İzlencesi
calisma takvimi
CV - Arş. Gör. Dr. Bahar Onaran
Milk Composition
Factors Affecting Milk Quality and Quantity
Characteristics of Milk
Abnormal milk
Pasteurization and UHT
Yoghurt Technology
Cheese Technology -1
Cheese Technology 2
Microorganisms from raw milk for fermented dairy products
HACCP in Milk Industry
Kefir
Butter Technology
Using the wastes from Milk Industry
Milk Powder Technology
Ders İzlencesi ►
Geri