Skip to main content
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Username
Password
Log in
Home
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Search courses
Submit
Topic outline
General
PROF. DR. AYŞE ÖZFER ÖZÇELİK
URL
BES241 Türk Mutfağı Ders İzlencesi
File
Topic 1
1. Hafta Türk Mutfağı Giriş
File
Topic 2
2. Hafta Türk Mutfağının Tarihsel Gelişimi
File
Topic 3
3. Hafta Türk Mutfağının Genel Özellikleri
File
Topic 4
4. Hafta Tat Verici ve Baharatlar
File
Topic 5
5. Hafta Yemek Pişirmede Kullanılan Araç-Gereçler
File
Topic 6
6. Hafta Türk Mutfağında Bulunan Yemek Grupları
File
Topic 7
7. Hafta Türk Yemeklerini Hazırlama-Pişirme Teknikleri
File
Topic 8
8. Hafta Türk Mutfağında Besinlerin İşlenerek Saklanması
File
Topic 9
9. Hafta Özel Gün Yemekleri
File
Topic 10
10. Hafta Yöresel Mutfaklar I
File
Topic 11
11. Hafta Yöresel Mutfaklar II
File
Topic 12
12. Hafta Yöresel Mutfaklar III
File
Topic 13
13. Hafta Türk Mutfağının Beslenme ve Sağlık Açısından Değerlendirilmesi
File
Topic 14
14. Hafta Türk Mutfağının Değişim Nedenleri
File
Back