Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Konu özeti
Genel
PROF. DR. AYŞE ÖZFER ÖZÇELİK
URL
BES241 Türk Mutfağı Ders İzlencesi
Kaynak
Konu 1
1. Hafta Türk Mutfağı Giriş
Kaynak
Konu 2
2. Hafta Türk Mutfağının Tarihsel Gelişimi
Kaynak
Konu 3
3. Hafta Türk Mutfağının Genel Özellikleri
Kaynak
Konu 4
4. Hafta Tat Verici ve Baharatlar
Kaynak
Konu 5
5. Hafta Yemek Pişirmede Kullanılan Araç-Gereçler
Kaynak
Konu 6
6. Hafta Türk Mutfağında Bulunan Yemek Grupları
Kaynak
Konu 7
7. Hafta Türk Yemeklerini Hazırlama-Pişirme Teknikleri
Kaynak
Konu 8
8. Hafta Türk Mutfağında Besinlerin İşlenerek Saklanması
Kaynak
Konu 9
9. Hafta Özel Gün Yemekleri
Kaynak
Konu 10
10. Hafta Yöresel Mutfaklar I
Kaynak
Konu 11
11. Hafta Yöresel Mutfaklar II
Kaynak
Konu 12
12. Hafta Yöresel Mutfaklar III
Kaynak
Konu 13
13. Hafta Türk Mutfağının Beslenme ve Sağlık Açısından Değerlendirilmesi
Kaynak
Konu 14
14. Hafta Türk Mutfağının Değişim Nedenleri
Kaynak
Geri