Skip to main content
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Username
Password
Log in
Home
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Search courses
Submit
PROF. DR. AYŞE ÖZFER ÖZÇELİK
Click
http://cv.ankara.edu.tr/oozcelik@ankara.edu.tr
link to open resource.
Jump to...
Jump to...
BES241 Türk Mutfağı Ders İzlencesi
1. Hafta Türk Mutfağı Giriş
2. Hafta Türk Mutfağının Tarihsel Gelişimi
3. Hafta Türk Mutfağının Genel Özellikleri
4. Hafta Tat Verici ve Baharatlar
5. Hafta Yemek Pişirmede Kullanılan Araç-Gereçler
6. Hafta Türk Mutfağında Bulunan Yemek Grupları
7. Hafta Türk Yemeklerini Hazırlama-Pişirme Teknikleri
8. Hafta Türk Mutfağında Besinlerin İşlenerek Saklanması
9. Hafta Özel Gün Yemekleri
10. Hafta Yöresel Mutfaklar I
11. Hafta Yöresel Mutfaklar II
12. Hafta Yöresel Mutfaklar III
13. Hafta Türk Mutfağının Beslenme ve Sağlık Açısından Değerlendirilmesi
14. Hafta Türk Mutfağının Değişim Nedenleri
BES241 Türk Mutfağı Ders İzlencesi ►
Back