Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Konu özeti
Genel
Doç. Dr. H. Elif KORMALI ERTÜRÜN
URL
Çalışma Planı
Kaynak
Ders İzlencesi
Kaynak
Konu 1
1.WEEK.Food Chemistry and its importance Classification of food components
Kaynak
Konu 2
2.WEEK.Classification of food components
Kaynak
Konu 3
3.WEEK.Water
Kaynak
Konu 4
4.WEEK.Water Activity
Kaynak
Konu 5
5.WEEK.Carbohydrates
Kaynak
Konu 6
6.WEEK. Mono-, Oligo-, Poly- saccharides
Kaynak
Konu 7
7.WEEK.Properties and Reactions of Carbohydrates
Kaynak
Konu 8
8.WEEK.Properties of Lipids
Kaynak
Konu 9
9.WEEK.Chemical Reactions of Lipids
Kaynak
Konu 10
10.WEEK.Proteins
Kaynak
Konu 11
11.WEEK. Properties and Reactions of Amino Acids
Kaynak
Konu 12
12.WEEK. Structure of Proteins, Denaturation
Kaynak
Konu 13
13.WEEK. Vitamins
Kaynak
Konu 14
14.WEEK.Minerals
Kaynak
Geri