Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Konu özeti
Genel
ARŞ. GÖR. DR. SİMEL BAĞDER ELMACI
URL
ders izlencesi FDE330
Kaynak
Konu 1
Week 1-Introduction to Food Biotechnology-revised (FDE 330)
Kaynak
Konu 2
Week 2-History of Biotechnology, Main Areas of Application of Biotechnology, Food Biotechnology (FDE 330)
Kaynak
Konu 3
Week 3-Genetically Modified Foods
Kaynak
Konu 4
Week 4-Nucleic Acids
Kaynak
Konu 5
Week 5-DNA Replication
Kaynak
Konu 6
Week 6-PCR
Kaynak
Konu 7
Week 7-Gel Electrophoresis
Kaynak
Midterm Exams
Konu 9
Week 9-Recombinant DNA Technology
Kaynak
Konu 10
Week 10-Bioprocesses
Kaynak
Konu 11
Week 11-Microbial Growth
Kaynak
Konu 12
Week 12-Measurement Methods of Microbial Growth, Effects of Environmental Conditions on Microbial Growth
Kaynak
Konu 13
Week 13-Production Parameters
Kaynak
Konu 14
Week 14-Fermenters-Bioreactors
Kaynak
Geri