Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Haftalık özet
Genel
PROF.DR. AYLA SOYER
URL
Ders izlencesi
Kaynak
1.Hafta
FDE449 (1)Introduction to Physical Properties of Foods
Kaynak
2. Hafta
FDE449 (2) Size, shape, volume
Kaynak
3. Hafta
FDE449 (3) Density, specific gravity
Kaynak
4. Hafta
FDE449 (4) surface properties (surface tension, surface activity)
Kaynak
5. Hafta
FDE449 (5) Food colloidal systems
Kaynak
6. Hafta
FDE449 (6) Emulsions, foams
Kaynak
7. Hafta
FDE449 (7) thermal properties of foods (heat transfer)
Kaynak
8. Hafta
FDE449 (8) thermal properties of foods (thermal conductivity)
Kaynak
9. Hafta
FDE449 (9) thermal properties of foods (specific heat, thermal diffusivity)
Kaynak
10. Hafta
FDE449 (10) Rheological properties of foods
Kaynak
11. Hafta
FDE449 (11) Rheological properties of foods
Kaynak
12. Hafta
FDE449 (12) Rheological properties of foods
Kaynak
13. Hafta
FDE449 (13) Electromagnetic properties of foods
Kaynak
14. Hafta
FDE449 (14) Electromagnetic properties of foods (microwave heating)
Kaynak
Geri