Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
PROF.DR. AYLA SOYER
Adresi açmak için
http://cv.ankara.edu.tr/soyer@ankara.edu.tr
bağlantısını tıklayın.
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Ders izlencesi
FDE449 (1)Introduction to Physical Properties of Foods
FDE449 (2) Size, shape, volume
FDE449 (3) Density, specific gravity
FDE449 (4) surface properties (surface tension, surface activity)
FDE449 (5) Food colloidal systems
FDE449 (6) Emulsions, foams
FDE449 (7) thermal properties of foods (heat transfer)
FDE449 (8) thermal properties of foods (thermal conductivity)
FDE449 (9) thermal properties of foods (specific heat, thermal diffusivity)
FDE449 (10) Rheological properties of foods
FDE449 (11) Rheological properties of foods
FDE449 (12) Rheological properties of foods
FDE449 (13) Electromagnetic properties of foods
FDE449 (14) Electromagnetic properties of foods (microwave heating)
Ders izlencesi ►
Geri