Skip to main content
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Username
Password
Log in
Home
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Search courses
Submit
Topic outline
General
Dr. Öğr. Üyesi H. Ceren Akal Demirdöğen
URL
Ders İzlencesi ZST214
File
Topic 1
1.Hafta SÜT ÜRETİMİ
File
Topic 2
2.hafta SÜTÜN NİTELİKLERİ
File
Topic 3
3.hafta SÜTÜN NİTELİKLERİ (devam)
File
Topic 4
4.hafta İÇME SÜTÜ TEKNOLOJİSİ
File
Topic 5
5.hafta İÇME SÜTÜ TEKNOLOJİSİ (devam)
File
Topic 6
6.hafta İÇME SÜTÜ TEKNOLOJİSİ (devam-2)
File
Topic 7
7.hafta FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
File
Topic 8
8.hafta FERMENTE SÜT ÜRÜNLERi TEKNOLOJİSİ (devam)
File
Topic 9
9.hafta PEYNİR TEKNOLOJİSİ
File
Topic 10
10.hafta PEYNİR TEKNOLOJİSİ (devam)
File
Topic 11
11.hafta TEREYAĞI TEKNOLOJİSİ
File
Topic 12
12.hafta TEREYAĞI TEKNOLOJİSİ (devam)
File
Topic 13
13.hafta KOYULAŞTIRILMIŞ ve KURUTULMUŞ SÜT ÜRÜNLERi TEKNOLOJİSİ
File
Topic 14
14.hafta DONDURMA TEKNOLOJİSİ
File
Back