Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Haftalık özet
Genel
Prof. Dr. Engin YURTSEVEN
URL
1. Tanımlar ve bazı kavramlar
Bölüm 1 TANIMLAR
Kaynak
2. Tarımsal tuzluluk ve dağılımı
blm 2 tar tuzluluk
Kaynak
3. Tuzluluğa neden olan faktörler
blm 3 Tuz nedenleri
Kaynak
4. Sulama suyu kalitesinin değerlendirilmesi
blm 4 Su kal deg
Kaynak
5. Sulama suyu kalitesi kriterleri
blm 5 sul suyu kal krit
Kaynak
6. Sulama suyu analiz ifade biçimleri
blm 6 ANALİZLERİN İFADE BİÇİMLERİ
Kaynak
7. Su kalitesinin bitkiye etkileri
blm 7 Tuzluluğun bitkiye etkisi
Kaynak
8. Sulama suyu kalitesinin toprağa etkileri
blm 8 Tuzluluğun toprağa etkileri
Kaynak
9. Tuzluluk problemleri ve giderilmesi
blm 9 TUZLULUK PROBLEMLERİNİN GİDERİLMESİ
Kaynak
10. İnfiltrasyon problemleri ve giderilmesi
blm 10 infiltrasyon problemleri ve giderilmesi
Kaynak
11. Toksisite problemleri ve giderilmesi
blm 11 toksisite problemleri ve giderilmesi
Kaynak
12. Diğer problemler ve giderilmesi
blm 12 diger problemler ve giderilmesi
Kaynak
Toksisite problemleri ve giderilmesi
Mevcut değil
Diğer problemler ve giderilmesi
Mevcut değil
Geri