Skip to main content
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Username
Password
Log in
Home
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Search courses
Submit
Topic outline
General
DOÇ.DR. ASLI UÇAR
URL
duyusal analiz ders izlencesi
File
Gıda Kalitesi ve duyusal kalite karakteristikleri
1. ders Gıda Kalitesi ve duyusal kalite karakteristikleri
File
Duyusal değerlendirme
2.ders Duyusal değerlendirme
File
Duyusal değerlendirme 2
3.ders Duyusal değerlendirme 2
File
Duyusal Değerlendirme Laboratuvarı, Ürün ve Panel Kontrolleri
4. ders Duyusal Değerlendirme Laboratuvarı, Ürün ve Panel Kontrolleri
File
Duyusal analiz laboratuvarı yerleşim düzeni ve etkileyen faktörler
5. ders Duyusal analiz laboratuvarı yerleşim düzeni ve etkileyen faktörler
File
Örnek hazırlama
6. ders Örnek hazırlama
File
Duyusal değerlendirmede panelist seçimi ve panel büyüklüğünü etkileyen faktörler
7. ders Duyusal değerlendirmede panelist seçimi ve panel büyüklüğünü etkileyen faktörler
File
Duyusal değerlendirmede panelist seçimi ve panel büyüklüğünü etkileyen faktörler 2
8. ders Duyusal değerlendirmede panelist seçimi ve panel büyüklüğünü etkileyen faktörler 2
File
Duyusal analiz testleri ve laboratuar uygulamaları
9. ders Duyusal analiz testleri ve laboratuar uygulamaları
File
Duyusal analiz testleri ve laboratuar uygulamaları 2
10.ders Duyusal analiz testleri ve laboratuar uygulamaları 2
File
Duyusal analiz testleri ve laboratuar uygulamaları 3
11. ders Duyusal analiz testleri ve laboratuar uygulamaları 3
File
Duyusal değerlendirmede kullanılan skalalar
12. ders Duyusal değerlendirmede kullanılan skalalar
File
Lezzet Profili Analizi
13. ders Lezzet Profili Analizi
File
Tat, koku ve tüm lezzeti açıklayan karakter özelliklerinin belirlenmesi ve tanımlanması
14. ders Tat, koku ve tüm lezzeti açıklayan karakter özelliklerinin belirlenmesi ve tanımlanması
File
Back