Skip to main content
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Username
Password
Log in
Home
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Search courses
Submit
DOÇ.DR. ASLI UÇAR
Click
http://cv.ankara.edu.tr/aucar@ankara.edu.tr
link to open resource.
Jump to...
Jump to...
duyusal analiz ders izlencesi
1. ders Gıda Kalitesi ve duyusal kalite karakteristikleri
2.ders Duyusal değerlendirme
3.ders Duyusal değerlendirme 2
4. ders Duyusal Değerlendirme Laboratuvarı, Ürün ve Panel Kontrolleri
5. ders Duyusal analiz laboratuvarı yerleşim düzeni ve etkileyen faktörler
6. ders Örnek hazırlama
7. ders Duyusal değerlendirmede panelist seçimi ve panel büyüklüğünü etkileyen faktörler
8. ders Duyusal değerlendirmede panelist seçimi ve panel büyüklüğünü etkileyen faktörler 2
9. ders Duyusal analiz testleri ve laboratuar uygulamaları
10.ders Duyusal analiz testleri ve laboratuar uygulamaları 2
11. ders Duyusal analiz testleri ve laboratuar uygulamaları 3
12. ders Duyusal değerlendirmede kullanılan skalalar
13. ders Lezzet Profili Analizi
14. ders Tat, koku ve tüm lezzeti açıklayan karakter özelliklerinin belirlenmesi ve tanımlanması
duyusal analiz ders izlencesi ►
Back