Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Konu özeti
Genel
Dr. Öğretim Üyesi Tuba Şanlı CV
URL
Ders İzlence Formu
Kaynak
1. Hafta
Süt İşletmesi ve Sanitasyon
Kaynak
2. Hafta
Su Hijyeni
Kaynak
3. Hafta
Su Hazırlama İşlemleri
Kaynak
4. Hafta
Süt İşletmelerinde Hava ve Personel Hijyeni
Kaynak
5. Hafta
Süt İşletmelerinde Kalıntılar
Kaynak
6. Hafta
Temizlik ve Genel Prensipleri
Kaynak
7. Hafta
Deterjanlar (Temizleme Maddeleri)
Kaynak
8. Hafta
Temizlik Uygulamalarında Etkili Deterjan Parametreleri
Kaynak
9. Hafta
Dezenfeksiyon ve Dezenfektanlar
Kaynak
10. Hafta
Yerinde Temizleme Sistemleri (CIP)
Kaynak
11. Hafta
Bazı Bölüm ve Ünitelerin Temizliği
Kaynak
12. Hafta
Süt İşletmelerinde Zararlılar ve Mücadele Yöntemleri
Kaynak
13. Hafta
Sütçülük Atıkları
Kaynak
14. Hafta
Sütçülük Atıksuları ve Arıtma Yöntemleri
Kaynak
Geri