Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Konu özeti
Genel
Dr. Öğretim Üyesi Tuba Şanlı CV
URL
Ders İzlence Formu
Kaynak
1. Hafta
Sütün Oluşumu
Kaynak
2. Hafta
Sütün Nitelikleri-1
Kaynak
3. Hafta
Sütün Nitelikleri-2
Kaynak
4. Hafta
Sütün Nitelikleri-3
Kaynak
5. Hafta
İçme Sütü Teknolojisi
Kaynak
6. Hafta
Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi-1
Kaynak
7. Hafta
Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi-2
Kaynak
8. Hafta
Peynir Teknolojisi-1
Kaynak
9. Hafta
Peynir Teknolojisi-2
Kaynak
10. Hafta
Tereyağı Teknolojisi-1
Kaynak
11. Hafta
Tereyağı Teknolojisi-2
Kaynak
12. Hafta
Dondurma Teknolojisi-1
Kaynak
13. Hafta
Dondurma Teknolojisi-2
Kaynak
Konu 14
Geri