Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Konu özeti
Genel
PROF. DR. AYDAN YILMAZ
Kaynak
ders izlencesi (1)
Kaynak
Konu 1
Besin maddeleri-1.1. hft
Kaynak
Konu 2
Besin maddeleri-2.2. hft
Kaynak
Konu 3
Besin maddeleri-3.3. hft
Kaynak
Konu 4
Besin maddesi analiz yöntemleri-1.4. hft
Kaynak
Konu 5
Besin maddesi analiz yöntemleri-2.5. hft
Kaynak
Konu 6
Sindirim sistemi ve emilim.6. hft
Kaynak
Konu 7
Kaba yemler ve teknolojisi.7. hft
Kaynak
Konu 8
Kesif yemler ve teknolojisi-1.8. hft
Kaynak
Konu 9
Kesif yemler ve teknolojisi-2.9. hft
Kaynak
Konu 10
Süt sığırlarında besleme ilkeleri.10. hft
Kaynak
Konu 11
Besi sığırlarında besleme ilkeleri.11. hft
Kaynak
Konu 12
Koyun ve keçilerde besleme ilkeleri.12. hft
Kaynak
Konu 13
Etlik piliçlerde besleme ilkeleri,13. hft
Kaynak
Konu 14
Yumurta tavuklarında besleme ilkeleri,14. hft
Kaynak
Geri