Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Gıda Kaynaklı Mikrobiyolojik Hastalıklar
Gıda Kaynaklı Mikrobiyolojik Hastalıklar
Dosyayı görmek için
GDM310 01.pdf
tıklayın
◄ PROF.DR. ABDULKADİR HALKMAN
Geçiş yap...
Geçiş yap...
PROF.DR. ABDULKADİR HALKMAN
Gıda Patojenlerinin Analizi (Standart Yöntemler)
Gıda Patojenlerinin Analizi (Yeni Yöntemler)
Salmonella
E. coli O157:H7 ve diğer EHEC serotipleri
Listeria monocytogenes
Staphylococcus aureus
Clostridium botulinum
Clostridium perfringens
Campylobacter jejuni, Vibrio parahaemolyticus
Shigella spp., B. cereus, Cronobacter sakazakii
Yersinia enterocolitica, Enterokoklar
Mikotoksinler
Patojen indirgeme yöntemleri
Gıda Patojenlerinin Analizi (Standart Yöntemler) ►
Geri