Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Konu özeti
Genel
PROF.DR. ABDULKADİR HALKMAN
URL
Konu 1
Gıda Kaynaklı Mikrobiyolojik Hastalıklar
Konu 2
Gıda Patojenlerinin Analizi (Standart Yöntemler)
Kaynak
Konu 3
Gıda Patojenlerinin Analizi (Yeni Yöntemler)
Kaynak
Konu 4
Salmonella
Kaynak
Konu 5
E. coli O157:H7 ve diğer EHEC serotipleri
Kaynak
Konu 6
Listeria monocytogenes
Kaynak
Konu 7
Staphylococcus aureus
Kaynak
Konu 8
Clostridium botulinum
Kaynak
Konu 9
Clostridium perfringens
Kaynak
Konu 10
Campylobacter jejuni, Vibrio parahaemolyticus
Kaynak
Konu 11
Shigella spp., B. cereus, Cronobacter sakazakii
Kaynak
Konu 12
Yersinia enterocolitica, Enterokoklar
Kaynak
Konu 13
Mikotoksinler
Kaynak
Konu 14
Patojen indirgeme yöntemleri
Kaynak
Geri