Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Clostridium botulinum
Clostridium botulinum
Dosyayı görmek için
GDM310 08.pdf
tıklayın
◄ Staphylococcus aureus
Geçiş yap...
Geçiş yap...
PROF.DR. ABDULKADİR HALKMAN
Gıda Kaynaklı Mikrobiyolojik Hastalıklar
Gıda Patojenlerinin Analizi (Standart Yöntemler)
Gıda Patojenlerinin Analizi (Yeni Yöntemler)
Salmonella
E. coli O157:H7 ve diğer EHEC serotipleri
Listeria monocytogenes
Staphylococcus aureus
Clostridium perfringens
Campylobacter jejuni, Vibrio parahaemolyticus
Shigella spp., B. cereus, Cronobacter sakazakii
Yersinia enterocolitica, Enterokoklar
Mikotoksinler
Patojen indirgeme yöntemleri
Clostridium perfringens ►
Geri