Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Clostridium perfringens
Clostridium perfringens
Dosyayı görmek için
GDM310 09.pdf
tıklayın
◄ Clostridium botulinum
Geçiş yap...
Geçiş yap...
PROF.DR. ABDULKADİR HALKMAN
Gıda Kaynaklı Mikrobiyolojik Hastalıklar
Gıda Patojenlerinin Analizi (Standart Yöntemler)
Gıda Patojenlerinin Analizi (Yeni Yöntemler)
Salmonella
E. coli O157:H7 ve diğer EHEC serotipleri
Listeria monocytogenes
Staphylococcus aureus
Clostridium botulinum
Campylobacter jejuni, Vibrio parahaemolyticus
Shigella spp., B. cereus, Cronobacter sakazakii
Yersinia enterocolitica, Enterokoklar
Mikotoksinler
Patojen indirgeme yöntemleri
Campylobacter jejuni, Vibrio parahaemolyticus ►
Geri