Skip to main content
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Username
Password
Log in
Home
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Search courses
Submit
Öğr. Gör. Dilara ŞEN CV
Click
http://cv.ankara.edu.tr/dilarasen@ankara.edu.tr
link to open resource.
Jump to...
Jump to...
Ders İzlencesi
1.Hafta Giriş
2.Hafta Bitki Biyoteknolojisi
3.Hafta Polimeraz Zincir Reaksiyonu (PCR) Optimizasyonu
4.Hafta Gıda Sanayinde Enzimlerin Önemi
5.Hafta Gıda Endüstrisinde Mikroorganizmaların Kullanılma Alanları ve Mikrobiyal Gıda Üretimi
6.Hafta Geleneksel Fermente Gıdalarda Bulunan Laktik Asit Bakterileri
7.Hafta Gıda Endüstrisi ve Nanoteknoloji
8.Hafta Ekmek Mayası Üretimi
9.Hafta Biyosensörler ve Gıdalarda Kullanımı
10.Hafta Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar
11.Hafta THP
12.Hafta Aroma Biyoteknolojisi
Ders İzlencesi ►
Back