Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Konu özeti
Genel
Öğr. Gör. Dilara ŞEN CV
URL
Ders İzlencesi
Kaynak
GİRİŞ
1.Hafta Giriş
Kaynak
Konu 2
2.Hafta Bitki Biyoteknolojisi
Kaynak
Konu 3
3.Hafta Polimeraz Zincir Reaksiyonu (PCR) Optimizasyonu
Kaynak
Konu 4
4.Hafta Gıda Sanayinde Enzimlerin Önemi
Kaynak
Konu 5
5.Hafta Gıda Endüstrisinde Mikroorganizmaların Kullanılma Alanları ve Mikrobiyal Gıda Üretimi
Kaynak
Konu 6
6.Hafta Geleneksel Fermente Gıdalarda Bulunan Laktik Asit Bakterileri
Kaynak
Konu 7
7.Hafta Gıda Endüstrisi ve Nanoteknoloji
Kaynak
Konu 8
8.Hafta Ekmek Mayası Üretimi
Kaynak
Konu 9
9.Hafta Biyosensörler ve Gıdalarda Kullanımı
Kaynak
Konu 10
10.Hafta Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar
Kaynak
Konu 11
11.Hafta THP
Kaynak
Konu 12
12.Hafta Aroma Biyoteknolojisi
Kaynak
Geri