Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Prof. Dr. Özlem KÜPLÜLÜ
cv
Adresi açmak için
http://cv.ankara.edu.tr/kuplulu@ankara.edu.tr°er=1
bağlantısını tıklayın.
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Ders İzlencesi
Calisma takvimi
Prof. Dr. Ufuk Tansel ŞİRELİ
Ders İzlencesi
Calisma takvimi
Konu 1 - Su kimyası
Konu 2 - Proteinler 1
Konu 3 - Proteinler 2
Konu 4 - Lipidler 1
Konu 5 - Lipidler 2
Konu 6 - Emülsiyon
Konu 7 - Karbonhidratlar.ppt
Konu 8 - Gıda Güvenliğine İlişkin Tanımlar
Gıda Güvenliği Ders Notları (Son 6 Haftanın Tüm Ders Notları)
Konu 9 - Gıdaların Mikrobiyel Ekolojisi
Konu 10 - Gıdalardan Kaynaklanan Sağlık Riskleri
Konu 11 - Bakteriyel Gıda İnfeksiyon ve İntoksikasyonları (Salmonella, Shigella, Staphilococcus, Listeria)
Konu 12 - Bakteriyel Gıda İnfeksiyon ve İntoksikasyonları (Clostridium, Bacillus, Campylobacter, E.coli)
Konu 13 - Prionel Hastalıklar ve Mikotoksinler
Konu 14 - Viral ve Paraziter Gıda İnfeksiyon ve İntoksikasyonları
Ders İzlencesi ►
Geri