Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Konu özeti
Genel
Prof. Dr. Özlem KÜPLÜLÜ
URL
Ders İzlencesi
Kaynak
Calisma takvimi
Kaynak
Prof. Dr. Ufuk Tansel ŞİRELİ
URL
Ders İzlencesi
Kaynak
Calisma takvimi
Kaynak
Konu 1
Konu 1 - Su kimyası
Kaynak
Konu 2
Konu 2 - Proteinler 1
Kaynak
Konu 3
Konu 3 - Proteinler 2
Kaynak
Konu 4
Konu 4 - Lipidler 1
Kaynak
Konu 5
Konu 5 - Lipidler 2
Kaynak
Konu 6
Konu 6 - Emülsiyon
Kaynak
Konu 7
Konu 7 - Karbonhidratlar.ppt
Kaynak
Konu 8
Konu 8 - Gıda Güvenliğine İlişkin Tanımlar
Kaynak
Gıda Güvenliği Ders Notları (Son 6 Haftanın Tüm Ders Notları)
Kaynak
Konu 9
Konu 9 - Gıdaların Mikrobiyel Ekolojisi
Kaynak
Konu 10
Konu 10 - Gıdalardan Kaynaklanan Sağlık Riskleri
Konu 11
Konu 11 - Bakteriyel Gıda İnfeksiyon ve İntoksikasyonları (Salmonella, Shigella, Staphilococcus, Listeria)
Kaynak
Konu 12
Konu 12 - Bakteriyel Gıda İnfeksiyon ve İntoksikasyonları (Clostridium, Bacillus, Campylobacter, E.coli)
Kaynak
Konu 13
Konu 13 - Prionel Hastalıklar ve Mikotoksinler
Kaynak
Konu 14
Konu 14 - Viral ve Paraziter Gıda İnfeksiyon ve İntoksikasyonları
Kaynak
Geri