Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
CV_PROF.DR. KEZBAN CANDOĞAN
Adresi açmak için
http://cv.ankara.edu.tr/candogan@eng.ankara.edu.tr
bağlantısını tıklayın.
◄ CV_PROF.DR. AYLA SOYER
Geçiş yap...
Geçiş yap...
CV_PROF.DR. AYLA SOYER
Ders İzlencesi
GİRİŞ, KAS DOKU
KASTA KASILMA VE GEVŞEME MEKANİZMASI
KASIN ETE DÖNÜŞÜMÜ
ET KALİTESİNİN ETKİLEYEN DEĞİŞMELER
TAZE ET KALİTESİ
KARKAS PARÇALAMA
DÜŞÜK SICAKLIK UYGULAMALARI-AMBALAJLAMA
ET ÜRETİMDE KULLANILAN MATERYALLER VE KATKI MADDELERİ
TÜTSÜLEME
FERMENTE ET ÜRÜNLERİ
EMÜLSİFİYE ET ÜRÜNLERİ
TUMBLING, MASSAGING VE PASTIRMA ÜRETİMİ
Ders İzlencesi ►
Geri