Skip to main content
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Username
Password
Log in
Home
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Search courses
Submit
CV_PROF.DR. KEZBAN CANDOĞAN
Click
http://cv.ankara.edu.tr/candogan@eng.ankara.edu.tr
link to open resource.
◄ CV_PROF.DR. AYLA SOYER
Jump to...
Jump to...
CV_PROF.DR. AYLA SOYER
Ders İzlencesi
GİRİŞ, KAS DOKU
KASTA KASILMA VE GEVŞEME MEKANİZMASI
KASIN ETE DÖNÜŞÜMÜ
ET KALİTESİNİN ETKİLEYEN DEĞİŞMELER
TAZE ET KALİTESİ
KARKAS PARÇALAMA
DÜŞÜK SICAKLIK UYGULAMALARI-AMBALAJLAMA
ET ÜRETİMDE KULLANILAN MATERYALLER VE KATKI MADDELERİ
TÜTSÜLEME
FERMENTE ET ÜRÜNLERİ
EMÜLSİFİYE ET ÜRÜNLERİ
TUMBLING, MASSAGING VE PASTIRMA ÜRETİMİ
Ders İzlencesi ►
Back