Skip to main content
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Username
Password
Log in
Home
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Search courses
Submit
PROF.DR. ATİLA YETİŞEMİYEN
cv
Click
http://cv.ankara.edu.tr/yetismey@agri.ankara.edu.tr
link to open resource.
Jump to...
Jump to...
Ders İzlence 422
SÜTÜ KURUTMANIN TARİHÇESİ
KOYULAŞTIRMA VE KURUTMANIN AMAÇ ve ÖNEMİ
EVAPORASYONUN PRENSİBİ
EVAPORATÖRLER
ŞEKERSİZ KOYULAŞTIRILMIŞ SÜT ÜRETİMİ
ŞEKERLİ KOYULAŞTIRILMIŞ SÜT ÜRETİMİ
KURUTMA ve KURUTMANIN PRENSİBİ
KURUTMA TEKNİKLERİ
SÜTTOZLARININ NİTELİKLERİ ve KALİTESİ
SÜTTOZLARININ BESİN DEĞERİ ve KULLANIMI
PEYNİRALTI SUYU TOZU ÜRETİMİ
KAZEİN ÜRÜNLERİNİN ÜRETİMLERİ
DİĞER KURUTULMUŞ SÜT ÜRÜNLERİ
Ders İzlence 422 ►
Back