Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Konu özeti
Genel
PROF.DR. ATİLA YETİŞEMİYEN
URL
Ders İzlence 422
Kaynak
Konu 1
SÜTÜ KURUTMANIN TARİHÇESİ
Kaynak
Konu 2
KOYULAŞTIRMA VE KURUTMANIN AMAÇ ve ÖNEMİ
Kaynak
Konu 3
EVAPORASYONUN PRENSİBİ
Kaynak
Konu 4
EVAPORATÖRLER
Kaynak
Konu 5
ŞEKERSİZ KOYULAŞTIRILMIŞ SÜT ÜRETİMİ
Kaynak
Konu 6
ŞEKERLİ KOYULAŞTIRILMIŞ SÜT ÜRETİMİ
Kaynak
Konu 7
KURUTMA ve KURUTMANIN PRENSİBİ
Kaynak
Konu 8
ARA SINAV
Konu 9
KURUTMA TEKNİKLERİ
Kaynak
Konu 10
SÜTTOZLARININ NİTELİKLERİ ve KALİTESİ
Kaynak
Konu 11
SÜTTOZLARININ BESİN DEĞERİ ve KULLANIMI
Kaynak
Konu 12
PEYNİRALTI SUYU TOZU ÜRETİMİ
Kaynak
Konu 13
KAZEİN ÜRÜNLERİNİN ÜRETİMLERİ
Kaynak
Konu 14
DİĞER KURUTULMUŞ SÜT ÜRÜNLERİ
Kaynak
Geri