Skip to main content
Social Networks
@nkadem
OCW / English
You are currently using guest access (
Log in
)
Page path
Home
/
►
Courses
/
►
ZİRAAT FAKÜLTESİ / FACULTY OF AGRICULTURE
/
►
SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
/
►
ZST422 - Koyulaştırılmış ve Kurutulmuş Süt Ürünler...
Topic outline
General
General
PROF.DR. ATİLA YETİŞEMİYEN
URL
Ders Onay Formu 422
File
Ders İzlence 422
File
Topic 1
Topic 1
SÜTÜ KURUTMANIN TARİHÇESİ
File
Topic 2
Topic 2
KOYULAŞTIRMA VE KURUTMANIN AMAÇ ve ÖNEMİ
File
Topic 3
Topic 3
EVAPORASYONUN PRENSİBİ
File
Topic 4
Topic 4
EVAPORATÖRLER
File
Topic 5
Topic 5
ŞEKERSİZ KOYULAŞTIRILMIŞ SÜT ÜRETİMİ
File
Topic 6
Topic 6
ŞEKERLİ KOYULAŞTIRILMIŞ SÜT ÜRETİMİ
File
Topic 7
Topic 7
KURUTMA ve KURUTMANIN PRENSİBİ
File
Topic 8
Topic 8
ARA SINAV
Topic 9
Topic 9
KURUTMA TEKNİKLERİ
File
Topic 10
Topic 10
SÜTTOZLARININ NİTELİKLERİ ve KALİTESİ
File
Topic 11
Topic 11
SÜTTOZLARININ BESİN DEĞERİ ve KULLANIMI
File
Topic 12
Topic 12
PEYNİRALTI SUYU TOZU ÜRETİMİ
File
Topic 13
Topic 13
KAZEİN ÜRÜNLERİNİN ÜRETİMLERİ
File
Topic 14
Topic 14
DİĞER KURUTULMUŞ SÜT ÜRÜNLERİ
File