Skip to main content
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Username
Password
Log in
Home
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Search courses
Submit
Prof. Dr. Ebru ŞENEL ÖZKAN- CV
Click
http://cv.ankara.edu.tr/senel%40agri.ankara.edu.tr
link to open resource.
Jump to...
Jump to...
İçme Sütü Ders İzlencesi
Sütün Besleyici Değeri
Termal İnaktivasyon Prensipleri
Isıl İşlemin Sütün Nitelikleri Üzerine Etkisi
Isıl İşlemin Sütün Duyusal Niteliklerine Etkisi
Isıl İşlemin Süt Proteinleri Üzerine Etkisi
Isıl İşlemin Enzimler Üzerine Etkisi
İçme Sütü Üretiminde Alet ve Ekipmanlar
Sütün Pastörizasyonu
Pastörize Sütte Kusurlar
Sütün Sterilizasyonu
UHT yöntemi ile Sterilizasyon
Isıl İşleme Alternatif Yöntemler-I
Isıl İşleme Alternatif Yöntemler-II
Isı Değiştiriciler
İçme Sütü Ders İzlencesi ►
Back