Skip to main content

Social Networks

@nkadem
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Türkçe ‎(tr)‎
  • You are currently using guest access (Log in)
Page path
  • Home / ►
  • Courses / ►
  • ZİRAAT FAKÜLTESİ / ►
  • SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ / ►
  • Süt Endüstrisinde Soğuk Tekniği

Topic outline

  • General

    General

    •  PROF.DR. HAMDİ BARBAROS ÖZER URL
    •  Ders Onay Formu 421 File
    •  Ders İzlencesi 421 File
  • Topic 1

    Topic 1

    •  Hafta 1 File
  • Topic 2

    Topic 2

    •  Hafta 2 File
  • Topic 3

    Topic 3

    •  Hafta 3 File
  • Topic 4

    Topic 4

    •  Hafta 4 File
  • Topic 5

    Topic 5

    •  Hafta 5 File
  • Topic 6

    Topic 6

    •  Hafta 6 File
  • Topic 7

    Topic 7

    •  Hafta 7 File
  • Topic 8

    Topic 8

    •  Hafta 8 File
  • Topic 9

    Topic 9

    •  Hafta 9 File
  • Topic 10

    Topic 10

    •  Hafta 10 File
  • Topic 11

    Topic 11

    •  Hafta 11 File
  • Topic 12

    Topic 12

    •  Hafta 12 File
  • Topic 13

    Topic 13

    •  Hafta 13 File
  • Topic 14

    Topic 14

    •  Hafta 14 File
Skip Navigation

Navigation

  • Home

    • Courses

      • ZİRAAT FAKÜLTESİ

        • BAHÇE BİTKİLERİ BÖLÜMÜ

        • BİTKİ KORUMA BÖLÜMÜ

        • PEYZAJ MİMARLIĞI

        • SU ÜRÜNLERİ MÜHENDİSLİĞİ

        • SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ

          • ZST424 Süt Endüstrisinde Projelendirme

          • ZST310 Süt Esaslı Ürünler Teknolojisi

          • ZST 202 Süt Teknolojisi (ST)

          • ZST423 SÜT ENDÜSTRİSİNDE SANİTASYON

          • ZST301 SÜT KİMYASI VE BİYOKİMYASI

          • ZST401 İÇME SÜTÜ TEKNOLOJİSİ

          • ZST312 TEREYAĞI TEKNOLOJİSİ

          • ZST 201 Mİkrobiyoloji (Doç. Dr. Şebnem Budak)

          • ZST305 Süt Mikrobiyolojisi

          • ZFD 402 Gıda teknolojisi

          • ZST 304 DONDURMA TEKNOLOJSİ

          • ZST303 Süt Endüstrisinde İşlem Mühendisliği

          • ZST307 Süt Endüstrisinde Biyoteknoloji

          • ZTO101 BİYOKİMYA

          • ZST204 LABORATUVAR TEKNİĞİ

          • ZST422 - Koyulaştırılmış ve Kurutulmuş Süt Ürünler...

          • ZST201 Mikrobiyoloji (ST)

          • Fermente Süt

          • Süt Endüstrisinde Kalite Kontrol

          • Süt Endüstrisinde Soğuk Tekniği

            • Participants

          • ZST425 Beslenme İlkeleri

        • TARIM EKONOMİSİ BÖLÜMÜ

        • TARIM MAKİNELERİ VE TEKNOLOJİLERİ MÜHENDİSLİĞİ

        • TARIMSAL YAPILAR VE SULAMA BÖLÜMÜ

        • TARLA BİTKİLERİ BÖLÜMÜ

        • TOPRAK BİLİMİ VE BİTKİ BESLEME BÖLÜMÜ

        • ZOOTEKNİ BÖLÜMÜ

        • ZTO453 Su Kalitesi

      • DİL VE TARİH - COĞRAFYA FAKÜLTESİ

      • DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ

      • ECZACILIK FAKÜLTESİ

      • EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

      • FEN FAKÜLTESİ

      • GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

      • HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ

      • HUKUK FAKÜLTESİ

      • İLAHİYAT FAKÜLTESİ

      • İLETİŞİM FAKÜLTESİ

      • MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

      • SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

      • SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİ

      • SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

      • TIP FAKÜLTESİ

      • UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ

      • VETERİNER FAKÜLTESİ / FACULTY OF VETERINARY MEDICINE

      • ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU

      • AYAŞ MESLEK YÜKSEKOKULU

      • BEYPAZARI MESLEK YÜKSEKOKULU

      • ELMADAĞ MESLEK YÜKSEKOKULU

      • GAMA MESLEK YÜKSEKOKULU

      • HAYMANA MESLEK YÜKSEKOKULU

      • KALECİK MESLEK YÜKSEKOKULU

      • KIZILCAHAMAM MESLEK YÜKSEKOKULU

      • NALLIHAN MESLEK YÜKSEKOKULU

      • SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

      • BİYOTEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ

      • FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

      • KÖK HÜCRE ENSTİTÜSÜ

      • NÜKLEER BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

      • SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

      • SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

      • TÜRK İNKILAP TARİHİ ENSTİTÜSÜ

      • ANKARA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI

      • MODÜLER DERSLER

Skip İlgili Bağlantılar

İlgili Bağlantılar

Ankara Üniversitesi

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Ankara Üniversitesi Açık Erişim Yayınları

E-Kütüphane

 

Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri

kutuphane@ankara.edu.tr