Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Konu özeti
Genel
Öğr. Gör. Dilara ŞEN CV
URL
Ders İzlencesi
Kaynak
Konu 1
1. ETİN ELDESİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ
Kaynak
Konu 2
2. ET BİLİMİNE GİRİŞ
Kaynak
Konu 3
3. ETİN HİSTOLOJİK ÖZELLİKLERİ
Kaynak
Konu 4
4. ETİN FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ
Kaynak
Konu 5
5. ETİN FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ 2
Kaynak
Konu 6
6. KESİMDEN SONRA ETTE MEYDANA GELEN DEĞİŞİKLİKLER
Kaynak
Konu 7
7. ETİN MUHAFAZASI VE İŞLENMESİ
Kaynak
Konu 8
8. ETİN MUHAFAZASI VE İŞLENMESİ
Kaynak
Konu 9
9. ET ENDÜSTRİSİNDE KULLANILAN KATKILAR
Kaynak
Konu 10
10. KAVURMA ÜRETİMİ
Kaynak
Konu 11
11. SALAM SOSİS ÜRETİMİ
Kaynak
Konu 12
12. SUCUK ÜRETİMİ
Kaynak
Geri