Skip to main content
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Username
Password
Log in
Home
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Search courses
Submit
Topic outline
General
Öğretim Görevlisi Fuat ATASOY_ Özgeçmiş
URL
Çalışma Planı- BAC 201 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü
File
Ders İzlence- BAC 201 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü
File
Topic 1
Maliyet kontrolünün önemi ve amaçları
File
Topic 2
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satınalma Bölümü Ve İşlevi
File
Topic 3
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Depolama
File
Topic 4
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Stoklama
File
Topic 5
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Depodan Ürün Çıkarma
File
Topic 6
Yiyecek İçecek Üretim Kontrolü Süreci
File
Topic 7
Yiyecek İçecek Üretim Hatalari
File
Topic 8
Beğenirlik endeksi
File
Topic 9
Satış değişimleri
File
Topic 10
Yiyecek İçecek Bütçesi Gider Tahmini
File
Topic 11
Satınalma etkinliğinin ölçülmesi
File
Topic 12
Minimum ve Maksimum stok miktarının belirlenmesi
File
Topic 13
Stok devir hızı
File
Topic 14
Porsiyon maliyetleme
File
Back