Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Konu özeti
Genel
Öğretim Görevlisi Fuat ATASOY_ Özgeçmiş
URL
Çalışma Planı- BAC 201 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü
Kaynak
Ders İzlence- BAC 201 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü
Kaynak
Konu 1
Maliyet kontrolünün önemi ve amaçları
Kaynak
Konu 2
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satınalma Bölümü Ve İşlevi
Kaynak
Konu 3
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Depolama
Kaynak
Konu 4
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Stoklama
Kaynak
Konu 5
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Depodan Ürün Çıkarma
Kaynak
Konu 6
Yiyecek İçecek Üretim Kontrolü Süreci
Kaynak
Konu 7
Yiyecek İçecek Üretim Hatalari
Kaynak
Konu 8
Beğenirlik endeksi
Kaynak
Konu 9
Satış değişimleri
Kaynak
Konu 10
Yiyecek İçecek Bütçesi Gider Tahmini
Kaynak
Konu 11
Satınalma etkinliğinin ölçülmesi
Kaynak
Konu 12
Minimum ve Maksimum stok miktarının belirlenmesi
Kaynak
Konu 13
Stok devir hızı
Kaynak
Konu 14
Porsiyon maliyetleme
Kaynak
Geri