Skip to main content
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Username
Password
Log in
Home
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Search courses
Submit
Topic outline
General
Prof. Dr. Ayşe Gürsoy
URL
DERS İZLENCE FORMU
File
1. HAFTA
GİRİŞ
File
2. HAFTA
PEYNİRLERİN SINIFLANDIRILMASI
File
3. HAFTA
KULLANILAN HAMMADDE VE YARDIMCI MADDELER
File
4. HAFTA
PEYNİR ÜRETİMİ
File
5. HAFTA
SÜTÜN PIHTILAŞTIRILMASI VE PIHTININ İŞLENMESİ
File
6.HAFTA
SİNEREZ
File
7. HAFTA
SİNEREZİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER I
File
8. HAFTA
SİNEREZİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER II
File
9.HAFTA
PEYNİRDE TUZLAMA
File
10. HAFTA
SALAMURADA TUZLAMA
File
11. HAFTA
SALAMURANIN ÖZELLİKLERİ
File
12. HAFTA
PEYNİRDE OLGUNLAŞMA
File
13. HAFTA
OLGUNLAŞMANIN HIZLANDIRILMASI
File
14. HAFTA
PEYNİR RANDIMANI VE AMBALAJLAMA
File
Back