Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Konu özeti
Genel
Prof. Dr. Ayşe Gürsoy
URL
DERS İZLENCE FORMU
Kaynak
1. HAFTA
GİRİŞ
Kaynak
2. HAFTA
PEYNİRLERİN SINIFLANDIRILMASI
Kaynak
3. HAFTA
KULLANILAN HAMMADDE VE YARDIMCI MADDELER
Kaynak
4. HAFTA
PEYNİR ÜRETİMİ
Kaynak
5. HAFTA
SÜTÜN PIHTILAŞTIRILMASI VE PIHTININ İŞLENMESİ
Kaynak
6.HAFTA
SİNEREZ
Kaynak
7. HAFTA
SİNEREZİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER I
Kaynak
8. HAFTA
SİNEREZİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER II
Kaynak
9.HAFTA
PEYNİRDE TUZLAMA
Kaynak
10. HAFTA
SALAMURADA TUZLAMA
Kaynak
11. HAFTA
SALAMURANIN ÖZELLİKLERİ
Kaynak
12. HAFTA
PEYNİRDE OLGUNLAŞMA
Kaynak
13. HAFTA
OLGUNLAŞMANIN HIZLANDIRILMASI
Kaynak
14. HAFTA
PEYNİR RANDIMANI VE AMBALAJLAMA
Kaynak
Geri