Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Konu özeti
Genel
PROF. DR. BERRİN ÖZKAYA
URL
Ders İzlence Formu
Kaynak
Konu 1
GDM 425 GıDA MÜHENDİSLİĞİNDE LABORATUVAR UYGULAMALARI I
Kaynak
Konu 2
Meyve suyu durultma deneyi-2. HAFTA
Kaynak
Konu 3
Tahıl Teknolojisi 3. Hafta
Kaynak
Konu 4
GC ile yağ asitlerinin belirlenmesi
Kaynak
Konu 5
Et Tekn. Sunum
Kaynak
Konu 6
fermantasyon teknolojisi-turşu üretimi ve izlenmesi
Kaynak
Konu 7
Gıdalarda Toplam Enterobacteriaceae Sayımı
Kaynak
Konu 8
Konu 9
Gıdalarda HMF Analizi- Konsantreden Meyve Suyu Üretimi
Kaynak
Konu 10
REOLOJİK ÖZELLİKLER-10. HAFTA
Kaynak
Konu 11
Sterol Analizi ve sabunlaşma sayısı
Kaynak
Konu 12
sya ve tba sunum-et teknolojisi
Kaynak
Konu 13
Şarap Analizi-Fermentasyon teknolojisi
Kaynak
Konu 14
Çiğ sütte metilen mavisi ile hızlı mikrobiyolojik analiz
Kaynak
Geri