Skip to main content
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Username
Password
Log in
Home
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Search courses
Submit
Topic outline
General
PROF. DR. BERRİN ÖZKAYA
URL
Ders İzlence Formu
File
Topic 1
GDM 425 GıDA MÜHENDİSLİĞİNDE LABORATUVAR UYGULAMALARI I
File
Topic 2
Meyve suyu durultma deneyi-2. HAFTA
File
Topic 3
Tahıl Teknolojisi 3. Hafta
File
Topic 4
GC ile yağ asitlerinin belirlenmesi
File
Topic 5
Et Tekn. Sunum
File
Topic 6
fermantasyon teknolojisi-turşu üretimi ve izlenmesi
File
Topic 7
Gıdalarda Toplam Enterobacteriaceae Sayımı
File
Topic 8
Topic 9
Gıdalarda HMF Analizi- Konsantreden Meyve Suyu Üretimi
File
Topic 10
REOLOJİK ÖZELLİKLER-10. HAFTA
File
Topic 11
Sterol Analizi ve sabunlaşma sayısı
File
Topic 12
sya ve tba sunum-et teknolojisi
File
Topic 13
Şarap Analizi-Fermentasyon teknolojisi
File
Topic 14
Çiğ sütte metilen mavisi ile hızlı mikrobiyolojik analiz
File
Back