Ana içeriğe git

Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri

Ana sayfa
  • OCW / English
  • E-Kütüphane
  • Akademik Arşiv
  • KVKK

Konu özeti

  • Genel

    • PROF. DR. BERRİN ÖZKAYA URL
    • Ders İzlence Formu Kaynak
  • Konu 1

    • GDM 425 GıDA MÜHENDİSLİĞİNDE LABORATUVAR UYGULAMALARI I Kaynak
  • Konu 2

    • Meyve suyu durultma deneyi-2. HAFTA Kaynak
  • Konu 3

    • Tahıl Teknolojisi 3. Hafta Kaynak
  • Konu 4

    • GC ile yağ asitlerinin belirlenmesi Kaynak
  • Konu 5

    • Et Tekn. Sunum Kaynak
  • Konu 6

    • fermantasyon teknolojisi-turşu üretimi ve izlenmesi Kaynak
  • Konu 7

    • Gıdalarda Toplam Enterobacteriaceae Sayımı Kaynak
  • Konu 8

    • Konu 9

      • Gıdalarda HMF Analizi- Konsantreden Meyve Suyu Üretimi Kaynak
    • Konu 10

      • REOLOJİK ÖZELLİKLER-10. HAFTA Kaynak
    • Konu 11

      • Sterol Analizi ve sabunlaşma sayısı Kaynak
    • Konu 12

      • sya ve tba sunum-et teknolojisi Kaynak
    • Konu 13

      • Şarap Analizi-Fermentasyon teknolojisi Kaynak
    • Konu 14

      • Çiğ sütte metilen mavisi ile hızlı mikrobiyolojik analiz Kaynak
    Gezinme 'yı atla
    Gezinme
    • Ana sayfa

      • Dersler

        • MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / FACULTY OF ENGINEERING

          • DEPARTMENT OF BIOMEDICAL ENGINEERING

          • DEPARTMENT OF CHEMICAL ENGINEERING

          • DEPARTMENT OF COMPUTER ENGINEERING

          • DEPARTMENT OF ELECTRICAL AND ELECTRONICS ENGINEERING

          • DEPARTMENT OF ENERGY ENGINEERING

          • DEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING

          • DEPARTMENT OF GEOLOGICAL ENGINEERING

          • DEPARTMENT OF GEOPHYSICAL ENGINEERING

          • DEPARTMENT OF PHYSICS ENGINEERING

          • BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

          • ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

          • FİZİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

          • GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

            • 1. Sınıf

            • 2. Sınıf

            • 3. Sınıf

            • 4. Sınıf

              • GDM416 Süt Teknolojisi-Dr. Öğr. Üyesi Ceren Akal D...

              • GDM407 Fermentasyon Teknolojisi

              • FDE401 Proses Tasarımı

              • FDE404 Proses Kontrolü

              • FDE408 Gıda Kalite Kontrol

              • GDM 410 ÇAY TEKNOLOJİSİİSİ

              • GDM 421 SU ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ (Doç. Dr. Eda DEMİ...

              • GDM 425 Gıda Mühendisliğinde Laboratuvar Uygulamal...

                • Katılımcılar

              • GDM 432 İş Sağlığı ve Güvenliği II

              • GDM401 Proses Tasarımı

              • GDM402 Yağ Teknolojisi

              • GDM403 İşletme Sanitasyonu

              • GDM404 Proses Kontrol

              • GDM405 Tahıl Teknolojisi

              • GDM406 Et Teknolojisi

              • GDM407 Fermentasyon Teknolojisi

              • GDM409 Meyve Sebze İşleme Teknolojisi

              • GDM415 Gıda Mevzuatı

              • GDM416 Süt Teknolojisi

              • GDM

              • GDM418 Gıda Ekonomisi ve İşletmeciliği

              • GDM419 EKONOMİ

              • GDM421 Su Ürünleri Teknolojisi

              • GDM425 Gıda Mühendisliği Laboratuvar Uygulamaları I

              • GDM426 Gıda Mühendisliğinde Laboratuvar Uygulamala...

              • GDM431 İş Sağlığı ve Güvenliği I

              • PHY404 Katıhal Fiziği II

            • 800900715021 Gıda Emülsiyonları

          • JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

          • JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

          • KİMYA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

          • TDİ 101 Türk Dili

        • AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ / FACULTY OF OPEN...

        • DİL VE TARİH - COĞRAFYA FAKÜLTESİ / FACULTY OF LAN...

        • DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ / FACULTY OF DENTAL MEDICINE

        • ECZACILIK FAKÜLTESİ / FACULTY OF PHARMACY

        • EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / FACULTY OF EDUCATIONA...

        • FEN FAKÜLTESİ / FACULTY OF SCIENCE

        • GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ / FACULTY OF FINE ARTS

        • HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ / FACULTY OF NURSING

        • HUKUK FAKÜLTESİ / FACULTY OF LAW

        • İLAHİYAT FAKÜLTESİ / FACULTY OF DIVINITY

        • İLETİŞİM FAKÜLTESİ / FACULTY OF COMMUNICATION

        • SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / FACULTY OF HEALTH SCI...

        • SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİ / FACULTY OF POLITICAL ...

        • SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / FACULTY OF SPORT SCIENCES

        • TIP FAKÜLTESİ / FACULTY OF MEDICINE

        • UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ / FACULTY OF APPLIED...

        • VETERİNER FAKÜLTESİ / FACULTY OF VETERINARY MEDICINE

        • ZİRAAT FAKÜLTESİ / FACULTY OF AGRICULTURE

        • 1.ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MESLEK YÜKSEKOKULU

        • ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU / FACULTY OF LAW VOCATIO...

        • AYAŞ MESLEK YÜKSEKOKULU / AYAŞ VOCATIONAL SCHOOL

        • BEYPAZARI MESLEK YÜKSEKOKULU / BEYPAZARI VOCATIONA...

        • ELMADAĞ MESLEK YÜKSEKOKULU / ELMADAĞ VOCATIONAL SC...

        • GAMA MESLEK YÜKSEKOKULU / GAMA VOCATIONAL SCHOOL

        • HAYMANA MESLEK YÜKSEKOKULU / HAYMANA VOCATIONAL SC...

        • KALECİK MESLEK YÜKSEKOKULU / KALECIK VOCATIONAL SC...

        • KIZILCAHAMAM SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ...

        • NALLIHAN MESLEK YÜKSEKOKULU / NALLIHAN VOCATIONAL ...

        • SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU / VOCATIONAL ...

        • ANKARA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI / ANKARA...

        • BİYOTEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ / GRADUATE SCHOOL OF BIOTE...

        • EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ / GRADUATE SCHOOL OF ED...

        • FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ / GRADUATE SCHOOL OF NATUR...

        • KÖK HÜCRE ENSTİTÜSÜ / GRADUATE SCHOOL OF STEM CELL

        • NÜKLEER BİLİMLER ENSTİTÜSÜ / GRADUATE SCHOOL OF NU...

        • SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ / GRADUATE SCHOOL OF HE...

        • SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ / GRADUATE SCHOOL OF SOC...

        • TÜRK İNKILAP TARİHİ ENSTİTÜSÜ / INSTITUTE OF THE H...

    Geri
    İlgili Bağlantılar 'yı atla
    İlgili Bağlantılar

    Ankara Üniversitesi

    Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

    Ankara Üniversitesi Açık Erişim Yayınları

    E-Kütüphane

    Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri

    kutuphane@ankara.edu.tr

    (c) 2022 |Ankara Üniversitesi - KDDB


    Şu anda misafir erişimini kullanıyorsunuz (Giriş yap)