Ana içeriğe geç

Sosyal Ağlar

@nkadem
  • Şu anda konuk erişimini kullanıyorsunuz (Giriş yap)
  • Ana Sayfa / ►
  • Dersler / ►
  • MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / ►
  • GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ / ►
  • GDM 208 Isı Transferi ve Isıl İşlemler

Haftalık taslak

  • Genel

    Genel

    •  PROF.DR. FERRUH ERDOĞDU URL
    •  Ders Izlencesi Kaynak
    •  GDM-208-DersOnayFormu Kaynak
  • 12 Şubat - 18 Şubat

    12 Şubat - 18 Şubat

    •  Konu-1-Giriş Kaynak
  • 19 Şubat - 25 Şubat

    19 Şubat - 25 Şubat

    •  Konu-2-Isı İletimi Kaynak
  • 26 Şubat - 4 Mart

    26 Şubat - 4 Mart

    •  Konu-3-YatışkınHal Isı İletimi Kaynak
  • 5 Mart - 11 Mart

    5 Mart - 11 Mart

    •  Konu-4-Kanatçık Yüzeyler - 1 Kaynak
  • 12 Mart - 18 Mart

    12 Mart - 18 Mart

    •  Konu-5-Kanatçık Yüzeyler - 2 Kaynak
  • 19 Mart - 25 Mart

    19 Mart - 25 Mart

    •  Konu-6-Yatışkın Olmayan Hal - 1 Kaynak
  • 26 Mart - 1 Nisan

    26 Mart - 1 Nisan

    •  Konu-7-Yatışkın Olmayan Hal - 2 Kaynak
  • 2 Nisan - 8 Nisan

    2 Nisan - 8 Nisan

    •  Konu-8-Yatışkın Olmayan Hal - 3 Kaynak
  • 9 Nisan - 15 Nisan

    9 Nisan - 15 Nisan

    •  Konu-9-Konveksiyon - 1 Kaynak
  • 16 Nisan - 22 Nisan

    16 Nisan - 22 Nisan

    •  Konu-10-Konveksiyon - 2 Kaynak
  • 23 Nisan - 29 Nisan

    23 Nisan - 29 Nisan

    •  Konu-11-Radyasyon - 1 Kaynak
  • 30 Nisan - 6 Mayıs

    30 Nisan - 6 Mayıs

    •  Konu-12-Radyasyon - 2 Kaynak
  • 7 Mayıs - 13 Mayıs

    7 Mayıs - 13 Mayıs

    •  Konu-13-IsıDegistiricler - 1 Kaynak
  • 14 Mayıs - 20 Mayıs

    14 Mayıs - 20 Mayıs

    •  Konu-14-IsıDegistiricler - 2 Kaynak
Gezinme yı atla

Gezinme

  • Ana Sayfa

    • Dersler

      • MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

        • BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

        • BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

        • ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

        • ENERJİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

        • FİZİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

        • GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

          • ENG0302 ENGLISH FOR BUSINESS LIFE

          • ENG0301 PROFESSIONAL ENGLISH

          • FDE213 Astronomy

          • 800900715021 Gıda Emülsiyonları

          • FDE 209 Food Biochemistry

          • CHM-134 Organic Chemistry

          • CHM-102 Basic Chemistry II

          • GDM416 Süt Teknolojisi

          • FDE 101 Basic Concepts in Food Engineering

          • GDM314 Gıda Biyoteknolojisi

          • BIO111 BIOLOGY

          • GDM311 DUYUSAL ANALİZ

          • GDM 302 BİYOKİMYA

          • GDM 101 GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TEMEL KAVRAMLAR

          • GDM 426 GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE LABORATUVAR UYGULAMAL...

          • GDM316 Beslenme İlkeleri

          • GDM 425 Gıda Mühendisliği Laboratuvar Uygulamaları I

          • GDM 404 Proses Kontrol

          • GDM402 Yağ Teknolojisi

          • GDM 203 Genel Mikrobiyoloji

          • GDM406 ET TEKNOLOJİSİ

          • MAT132-MATEMATİK II

          • MAT131-MATEMATİK I

          • GDM421 Su Ürünleri Teknolojisi

          • FDE 408 GIDA KALİTE KONTROL (FOOD QUALITY CONTROL)

          • GDM403 İŞLETME SANİTASYONU

          • GD322 SOĞUTMA TEKNOLOJİSİ

          • GDM 401 PROSES TASARIMI

          • FDE 208 HEAT TRANSFER AND THERMAL PROCESSES

          • GDM 307 KÜTLE AKTARIMI VE TEMEL İŞLEMLER

          • GDM 206 Reaksiyon Kinetiği

          • GDM 201 Kütle Enerji Denklikleri

          • FDE 201 Mass and Energy Balances (Kütle ve Enerji ...

          • GDM 208 Isı Transferi ve Isıl İşlemler

            • Katılımcılar

          • FDE 206 Reaction Kinetics (Reaksiyon Kinetiği)

          • GDM 205 - Akışkanlar mekaniği

          • GDM405 Tahıl Teknolojisi

          • GDM306 Gıda Analizleri

          • GDM 304 Gıda Ambalajlama

          • GDM

          • GIDA SANAYİ EKONOMİSİ VE İŞLETMECİLİĞİ

          • GIDALARIN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

          • GDM309 Gıda Mikrobiyoljisi I

          • GDM331 Gıda Güvenliği

          • GDM303 Fermantasyon Teknolojisi

          • GDM303

          • GDM409 Meyve Sebze İşleme Teknolojisi

          • GDM101 Gıda Mühendisliğinde Temel Kavramlar

          • GDM415 Gıda Mevzuatı

          • GDM407 FERMANTASYON TEKNOLOJİSİ

          • GDM313 ENDÜSTRİYEL MİKROBİYOLOJİ

        • JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

        • JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

        • KİMYA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

        • ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

        • TDİ 101 Türk Dili

      • DİL VE TARİH - COĞRAFYA FAKÜLTESİ

      • DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ

      • ECZACILIK FAKÜLTESİ

      • EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

      • FEN FAKÜLTESİ

      • GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

      • HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ

      • HUKUK FAKÜLTESİ

      • İLAHİYAT FAKÜLTESİ

      • İLETİŞİM FAKÜLTESİ

      • SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

      • SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİ

      • SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

      • TIP FAKÜLTESİ

      • UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ

      • VETERİNER FAKÜLTESİ / FACULTY OF VETERINARY MEDICINE

      • ZİRAAT FAKÜLTESİ

      • ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU

      • AYAŞ MESLEK YÜKSEKOKULU

      • BEYPAZARI MESLEK YÜKSEKOKULU

      • ELMADAĞ MESLEK YÜKSEKOKULU

      • GAMA MESLEK YÜKSEKOKULU

      • HAYMANA MESLEK YÜKSEKOKULU

      • KALECİK MESLEK YÜKSEKOKULU

      • KIZILCAHAMAM MESLEK YÜKSEKOKULU

      • NALLIHAN MESLEK YÜKSEKOKULU

      • SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

      • BİYOTEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ

      • FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

      • KÖK HÜCRE ENSTİTÜSÜ

      • NÜKLEER BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

      • SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

      • SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

      • TÜRK İNKILAP TARİHİ ENSTİTÜSÜ

      • ANKARA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI

      • MODÜLER DERSLER

İlgili Bağlantılar yı atla

İlgili Bağlantılar

Ankara Üniversitesi

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Ankara Üniversitesi Açık Erişim Yayınları

E-Kütüphane

 

Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri

kutuphane@ankara.edu.tr